OKG 62 – Klanten of medewerkers eerst met Arjen Banach

Arjen Banach is naast goede vriend ook expert op het gebied van organisatiecultuur en werk van de toekomst. Arjen houdt zich veel op veel verschillende manieren bezig met deze onderwerpen. Hij is o.a. spreker, is Chief Happiness Office bij zorginstelling Cosis en heeft de Energie aan het Werk podcast. In deze aflevering gaan we o.a. in op de vraag: wat komt er eigenlijk eerst: klanten of medewerkers? Hoe zorg je nou dat medewerkers meer voldoening krijgen uit hun werk? Hoe ziet de toekomst van werk er eigenlijk uit? Gaat dat luisteren!

Luister de Over Klanten Gesproken podcast ook op Spotify!

Klantcollega’s

Een heugelijke mededeling! Ik ben naast mijn werk als spreker een nieuw bedrijf gestart: Klantcollega’s. Met dit bedrijf verbinden wij Customer Experience en Customer Service professionals aan organisaties die meer enthousiaste klanten willen. Ben jij op zoek naar een nieuwe collega of vind jij jezelf een Klantcollega en ben je op zoek naar de volgende stap? Neem dan contact met ons op via aangenaam@klantcollegas.nl.

Shownotes

In deze aflevering hebben we het o.a. over:

  • Arjen is bezig met een nieuw video project: De Cultuurbrigade. Hierin geeft hij een kijkje achter de schermen bij bedrijven met een sterke cultuur. De eerste aflevering komt binnenkort online en daarin gaat Arjen op bezoek bij Voys. Ik heb Mark Vletter van Voys eerder geïnterviewd. Die aflevering vind je hier.
  • Eind 2018 heb ik de Collegereeks Building Tribes gevolgd bij Human Dimensions van Jitske Kramer. Jitske heb ik ook geïnterviewd. Dat interview vind je hier.
  • Mijn presentatie over de Klant van de Toekomst komt ook ter sprake. De video van die presentatie vind je hier:

  • Arjen Banach heeft vorig jaar een ondernemerscollege bij Baker Tilly Berk gegeven. Dat college vind je hieronder: