Speel daarom De Grote Klanten Quiz

Juist nu is er behoefte aan inspiratie over klantgerichtheid én verbinding tussen collega's.

  • Home
  • Spreker Klantbeleving

Spreker Klantbeleving

Ook jij hebt ingezien dat klantbeleving van essentieel belang is voor jouw organisatie. Heeft de klant immers een goed gevoel bij jou – met andere woorden: is hij fan van jouw bedrijf- dan is het hoogstwaarschijnlijk dat hij meer koopt, langer blijft en positief aanbeveelt. Dat willen we allemaal wel. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Alle bedrijven zijn inmiddels bezig met klantbeleving, dus ook jouw concurrenten. Het wordt tijd dat je de voorsprong pakt en houdt! Laat het vuurtje ontbranden door Sydney Brouwer, spreker klantbeleving.

Hoe krijg je ze mee?

Echter, nog niet iedereen in het bedrijf is hiervan overtuigd of hiermee bezig. Hoe maak je iedereen duidelijk wat het belang is van een goede klantbeleving? Hoe verspreid je dat klantgericht denken door de gehele organisatie zodat jullie er samen voor zorgen dat het elke dag een beetje beter wordt? Het vuur moet aangestoken worden bij iedereen in het bedrijf. Er moet een flinke dosis inspiratie en energie in om de klant weer centraal te stellen in alles wat jullie doen.

Inspiratie met concrete toepassingen

Inspiratie alleen is echter niet voldoende. De nieuwe inzichten en prikkels moeten leiden concrete toepassingen in jouw dagelijks praktijk. Zonder actie verliest inspiratie immers zijn waarde.

Sydney staat als spreker over klantbeleving wekelijks voor de groep presentaties, keynotes, inspiratiesessies en workshops. Als geen ander weet hij de inspiratie concreet toepasbaar te maken voor jullie dagelijks praktijk zodat iedereen er morgen mee aan de slag kan. Stel dat morgen alle deelnemers van de sessies morgen één ding anders doen en één fan maken. Hoe goed zou dat zijn voor je bedrijf?

Vele praktische voorbeelden, met humor en energie gebracht

Sydney heeft de afgelopen jaren veel bedrijven van binnen en buiten gezien. Hij heeft een enorme rugzak aan voorbeelden en anekdotes over hoe het wel of juist niet moet. Hierdoor kunnen deelnemers zich altijd herkennen in zijn sessies. Zijn stijl staat bekend als energiek en informeel. Zijn presentaties worden altijd met veel humor gebracht.

Onderwerpen waar Sydney regelmatig over spreekt:

  • Hoe creëer je een klantgerichte organisatie?
  • Wat is klantbeleving? Waarom is het belangrijk? Hoe kan jij er een bijdrage aan leveren?
  • Klachten als kansen.
  • Klantgericht leiderschap.

Sydney heeft o.a. gewerkt voor:

[gs_logo]

Sydney Brouwer inhuren als spreker klantbeleving

Neem vrijblijvend contact op met Sydney voor meer informatie door onderstaand formulier in te vullen. Binnen één werkdag neemt Sydney contact met u op.