Over Sydney Brouwer

sydney brouwer klantgerichtheidMijn naam is Sydney Brouwer en ik heb mij gespecialiseerd in klantgerichtheid en klantbeleving. Ik heb het geluk dat ik wekelijks op het podium mag staan om mijn enthousiasme en kennis over dit vakgebied te delen en anderen daarmee aan te steken. Naast mijn lezingen help ik bedrijven met het bouwen en behouden van een klantgerichte cultuur. Uiteindelijk resultaat? Klanten die meer kopen, vaker terugkomen en positief aanbevelen.

Bringing Humanity back to Business

Hoewel een geweldige klantbeleving en dus loyale klanten heel belangrijk zijn, heb ik eigenlijk een diepere drijfveer. Ik geloof er namelijk in dat organisaties het menselijke aspect in de relatie met de medewerker en de relatie met klant te veel uit het oog zijn verloren. Ik geloof er echter ook in dat bedrijven die dit terug weten te brengen, de komende jaren als winnaar uit de bus gaan komen. Dat is dan ook mijn persoonlijke missie: Bringing Humanity Back to Business.  

Onderzoek naar koplopers

In een ver verleden heb ik rechten gestudeerd aan het Utrecht Law College, een honoursprogramma van de Universiteit Utrecht. Al vrij snel kwam ik erachter dat ik voor mij belangrijke aspecten als humor, creativiteit en plezier op het podium niet kwijt kon in het juridische vak. Door een geweldige beleving op tijdens vakantie kwam ik in aanraking met het vakgebied Customer Experience. Hierna ben ik helemaal uit de bocht gevlogen en heb ik alles tot me genomen wat ik hierover kon vinden. Vervolgens heb ik onderzoek gedaan naar bedrijven die vooroplopen op het gebied van klantbeleving in hun markt. De uitkomsten van dat onderzoek vormen de basis van lezingen en methodes.

Het liefst sta ik elke dag op het podium om lezingen te geven. Mijn lezingen staan bekend om hun hoge energie, humor, vele aansprekende voorbeelden en anekdotes uit de praktijk en een gezonde dosis interactie.

Ambassadeurs

Ik ben trots dat ik de afgelopen jaren voor een hele mooie reeks aan bedrijven heb mogen werken. Banken, energiemaatschappijen, adviesbureaus, business schools, gemeentes, woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Voor een overzicht van namen en referenties kijk je op de pagina Klanten.

Improvisatietheater, Guus en Bruce

Naast mijn werk ben ik speel ik veel improvisatietheater en theatersport (weer dat podium..). Ik woon in het prachtige Amsterdam met Guus, mijn kat. Muzikaal ben ik groot fan van Bruce Springsteen. Zijn gehele repertoire zing ik van voor tot achter mee. De liefde voor Bruce wordt in onze familie van generatie op generatie overgedragen.

Wil je mij in actie zien op het podium? Hieronder vind je een video dat je een sfeerimpressie geeft van mijn lezingen. Voor meer informatie kijk je op deze pagina.

Abonneer je op de Podcast serie ‘Over klanten gesproken’.

Sydney houdt je op de hoogte over de laatste inzichten in de wereld van klantbeleving.

Show Buttons
Hide Buttons