Speel daarom De Grote Klanten Quiz

Juist nu is er behoefte aan inspiratie over klantgerichtheid én verbinding tussen collega's.

  • Home
  • Spreker Klantgerichtheid

Spreker Klantgerichtheid

Ook jij hebt ingezien dat klantgerichtheid van essentieel belang is voor jouw organisatie. Heeft de klant immers een goed gevoel bij jou – met andere woorden: is hij fan van jouw bedrijf- dan is het hoogstwaarschijnlijk dat hij meer koopt, langer blijft en positief aanbeveelt. Dat willen we allemaal wel. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Alle bedrijven zijn inmiddels bezig met klantgerichtheid, dus ook jouw concurrenten. Het wordt tijd dat je de voorsprong pakt en houdt! Sydney Brouwer, Spreker Klantgerichtheid, kan u helpen!

Hoe krijg je ze mee?

Echter, nog niet iedereen in het bedrijf is hiervan overtuigd of hiermee bezig. Hoe maak je iedereen duidelijk wat het belang is van klantgerichtheid en een goede klantbeleving? Hoe verspreid je dat klantgericht denken door de gehele organisatie zodat jullie er samen voor zorgen dat het elke dag een beetje beter wordt? Het vuur moet aangestoken worden bij iedereen in het bedrijf. Er moet een flinke dosis inspiratie en energie in om de klant weer centraal te stellen in alles wat jullie doen.

Inspiratie met concrete toepassingen

Inspiratie alleen is echter niet voldoende. De nieuwe inzichten en prikkels moeten leiden concrete toepassingen in jullie dagelijks praktijk. Zonder actie verliest inspiratie immers zijn waarde.

Sydney staat als spreker over klantgerichtheid wekelijks voor de groep presentaties, keynotes, inspiratiesessies en workshops. Als geen ander weet hij de inspiratie concreet toepasbaar te maken voor jullie dagelijks praktijk zodat iedereen er morgen mee aan de slag kan. Stel dat morgen alle deelnemers van de sessies morgen één ding anders doen en één fan maken. Hoe goed zou dat zijn voor je bedrijf?

Vele praktische voorbeelden, met humor en energie gebracht

Sydney heeft de afgelopen jaren veel bedrijven van binnen en buiten gezien. Hij heeft een enorme rugzak aan voorbeelden en anekdotes over hoe het wel of juist niet moet. Hierdoor kunnen deelnemers zich altijd herkennen in zijn sessies. Zijn stijl staat bekend als energiek en informeel. Zijn presentaties worden altijd met veel humor gebracht.

Onderwerpen waar Sydney regelmatig over spreekt:

  • Hoe creëer je een klantgerichte organisatie?
  • Wat is klantgerichtheid? Waarom is het belangrijk? Hoe kan jij er een bijdrage aan leveren?
  • Klachten als kansen;
  • Klantgericht leiderschap;
  • NPS (Net Promoter Score).

Sydney heeft o.a. gewerkt voor:

Klik hier voor een overzicht van wat klanten over Sydney zeggen.

Sydney Brouwer inhuren als spreker klantgerichtheid

Boek Sydney

Door dit formulier in te vullen doet u een vrijblijvende aanvraag voor een inspiratiesessie van Sydney Brouwer. We nemen snel contact met u om meer informatie te verstrekken.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.