OKG 51 – Klantgerichtheid is verwarrend eenvoudig met Jan van Setten

In deze aflevering heb ik collega, woordkunstenaar en held Jan van Setten te gast. Jan is één van de meest gevraagde sprekers van Nederland als het gaat om gedragsverandering, persoonlijk leiderschap en klantgerichtheid. Hij heeft net zijn nieuwe boek L.I.V.E. uitgebracht, wat staat voor ‘Leven Is Verwarrend Eenvoudig’. In deze aflevering hebben we het over onze gemeenschappelijk passie, klantgerichtheid. Wat blijkt? Klantgericht is ook verwarrend eenvoudig. Luister één van de meest energieke afleveringen van Over Klanten Gesproken ooit!

Maart 2018 is ook de maand dat mijn boek Klantgericht Leiderschap uitkomt! Ik ben trots op het resultaat en dat wil ik graag met je delen. Op www.klantgerichtleiderschap.nl kan je het eerste hoofdstuk van het boek gratis downloaden.

Daarnaast geef ik op 24 april het seminar Klantgericht Leiderschap wat tevens mijn boeklancering is. Drie sprekers geven die avond hun visie op Klantgericht Leiderschap: Bas van der Veldt (CEO van AFAS), Alex van Gastel (General Manager van het Pulitzer Amsterdam) en ik. Ervaar wat de rol van managers is in het bouwen van een klantgerichte organisatie! Meer info vind je op www.sydneybrouwer.nl/seminar.