OKG 51 – Klantgerichtheid is verwarrend eenvoudig met Jan van Setten

In deze aflevering heb ik collega, woordkunstenaar en held Jan van Setten te gast. Jan is één van de meest gevraagde sprekers van Nederland als het gaat om gedragsverandering, persoonlijk leiderschap en klantgerichtheid. Hij heeft net zijn nieuwe boek L.I.V.E. uitgebracht, wat staat voor ‘Leven Is Verwarrend Eenvoudig’. In deze aflevering hebben we het over onze gemeenschappelijk passie, klantgerichtheid. Wat blijkt? Klantgericht is ook verwarrend eenvoudig. Luister één van de meest energieke afleveringen van Over Klanten Gesproken ooit!

Maart 2018 is ook de maand dat mijn boek Klantgericht Leiderschap uitkomt! Ik ben trots op het resultaat en dat wil ik graag met je delen. Op www.klantgerichtleiderschap.nl kan je het eerste hoofdstuk van het boek gratis downloaden.

Daarnaast geef ik op 24 april het seminar Klantgericht Leiderschap wat tevens mijn boeklancering is. Drie sprekers geven die avond hun visie op Klantgericht Leiderschap: Bas van der Veldt (CEO van AFAS), Alex van Gastel (General Manager van het Pulitzer Amsterdam) en ik. Ervaar wat de rol van managers is in het bouwen van een klantgerichte organisatie! Meer info vind je op www.sydneybrouwer.nl/seminar.

 

Kom naar de Masterclass Klantgericht Leiderschap!

Leer hoe je een Klantgericht Cultuur bouwt en word twee dagen ondergedompeld in de luxe van Landgoed Lauswolt!

Klik hier voor meer info.

Een selectie van bedrijven waar Sydney voor heeft gewerkt:

 • Lars Sørensen

  Lars Sørensen (dagvoorzitter en presentator)

  “Energieke spreker met een pakkend verhaal. Klantgerichtheid 2.0 door echt in de schoenen van de klant te gaan staan dat is wat we leren van Sydney. Op dynamische wijze weet hij als spreker zijn inhoud over de buhne te brengen en is boeiend tot voorbij het einde. Sydney is het koekje bij de koffie.”

 • Erik Wiechers

  Erik Wiechers (CEO DTG)

  “Als je een topspreker zoekt over klantgericht leiderschap: Sydney heeft onze managers enorm geïnspireerd!”

 • Marcel Veltrop

  Marcel Veltrop (Vice President Rabobank Groep)

  “Met zijn enthousiasme, interactie met het publiek en aansprekende voorbeelden heeft hij – in lijn met onze doelstelling – éénieder geprikkeld om dit thema te vertalen naar de eigen praktijk. Complimenten!”

 • Christophe Lembregts

  Christophe Lembregts (Rotterdam School of Management /Erasmus University)

  “Sydney convinced me that he is one of the most interesting speakers on customer experience management in the Netherlands.”

 • Mandy Phoa

  Mandy Phoa (Mei An)

  "Sydney is een zeer energieke en gepassioneerde spreker. Hij weet de zaal te boeien en zijn belangrijke boodschap op een grappige en prettige manier over te brengen. Hij gebruikt mooie en levendige anekdotes, zodat je op je puntje van je stoel blijft zitten."

 • Deelnemer Post Doc

  Deelnemer Post Doc (Beeckestijn Business School)

  “Wat een "cadeautje"! Leuk, inspirerend en fantastisch gepresenteerd.”