OKG 34 – Vier voorspellingen over Customer Experience voor 2017

Waar moet je in 2017 rekening mee houden als marketeer of customer experience professional als het gaat om klantbeleving? Welke trends zijn er gaande? Wat moet je gaan doen en waar moet je nu echt een mee ophouden? Net als vorig jaar heb ik in de Over Klanten Gesproken podcast drie experts gevraagd naar wat zij verwachten voor het komende jaar. Deze vier voorspellingen hebben ze gedaan.

Laat mij eerst het expert panel aan u voorstellen. Dit jaar gaat het om Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School en trendwatcher op het gebied van Marketing en CX), Xavier van Leeuwe (Director Marketing & Data NRC Media) en Danny Peters (CX Expert en oprichter van Conexperience). Als klap op de vuurpijl doe ik zelf ook nog een voorspelling.

Hier vind je het uitgebreide artikel dat ik heb geschreven bij deze aflevering.

Abonneer je op deze podcast via onderstaande knoppen:

subscribe itunes subscribe stitcher

 

 

Op 17 januari 2017 geef ik het seminar “De Transformatie naar een Klantgerichte Organisatie” in Amsterdam. Die avond deel ik hoe je een klantgerichte beweging in je organisatie start. Klik hier voor meer informatie en om je direct in te schrijven.

Xavier van Leeuwe heeft het in de aflevering over het boek van Doc Searls – The Intention Economy.

In de podcast noem ik het artikel dat ik vorige maand heb geschreven over NPS. Dat artikel vind je hier.

Danny Peters geeft regelmatig workshops over Customer Journey Mapping. Die workshops vind je hier.

Kom naar de Nationale Klantendag!

De Nationale Klantendag is een evenement dat in het teken staan van inspiratie voor meer enthousiaste klanten. Vier top sprekers delen het podium.

Klik hier voor meer info

Een selectie van bedrijven waar Sydney voor heeft gewerkt:

 • Lars Sørensen

  Lars Sørensen (dagvoorzitter en presentator)

  “Energieke spreker met een pakkend verhaal. Klantgerichtheid 2.0 door echt in de schoenen van de klant te gaan staan dat is wat we leren van Sydney. Op dynamische wijze weet hij als spreker zijn inhoud over de buhne te brengen en is boeiend tot voorbij het einde. Sydney is het koekje bij de koffie.”

 • Erik Wiechers

  Erik Wiechers (CEO DTG)

  “Als je een topspreker zoekt over klantgericht leiderschap: Sydney heeft onze managers enorm geïnspireerd!”

 • Marcel Veltrop

  Marcel Veltrop (Vice President Rabobank Groep)

  “Met zijn enthousiasme, interactie met het publiek en aansprekende voorbeelden heeft hij – in lijn met onze doelstelling – éénieder geprikkeld om dit thema te vertalen naar de eigen praktijk. Complimenten!”

 • Christophe Lembregts

  Christophe Lembregts (Rotterdam School of Management /Erasmus University)

  “Sydney convinced me that he is one of the most interesting speakers on customer experience management in the Netherlands.”

 • Mandy Phoa

  Mandy Phoa (Mei An)

  "Sydney is een zeer energieke en gepassioneerde spreker. Hij weet de zaal te boeien en zijn belangrijke boodschap op een grappige en prettige manier over te brengen. Hij gebruikt mooie en levendige anekdotes, zodat je op je puntje van je stoel blijft zitten."

 • Deelnemer Post Doc

  Deelnemer Post Doc (Beeckestijn Business School)

  “Wat een "cadeautje"! Leuk, inspirerend en fantastisch gepresenteerd.”

Show Buttons
Hide Buttons