OKG 45 – Zo verdubbel je de betrokkenheid van medewerkers in een half jaar

Aleksander Tchernov en Maarten van Hoof kregen eind 2015 een nieuwe afdeling binnen een grote bank onder hun hoede. De werkdruk was daar erg hoog en de sfeer niet altijd even goed. De medewerkersbetrokkenheid bleek enorm laag te zijn. Dit maakte ze hun belangrijkste prioriteit. In een half jaar tijd hebben ze de employee engagement weten te verdubbelen. De methode die ze daarvoor gebruikt hebben bleek zo goed te werken, dat ze het nu bij andere organisaties doen vanuit hun start-up 369 method. Aleksander vertelt in deze aflevering het verhaal achter de methode.

Abonneer op de podcast via onderstaande knoppen:

 

Ik ben het verhaal van Aleksander en Maarten op het spoor gekomen via een artikel dat Aleksander heeft geschreven op mt.nl. Dat artikel vind je hieronder.

Hoe ABN Amro een hele afdeling in een half jaar weer betrokken kreeg.

 

Wil je meer informatie over 369method? Kijk dan op de website:

www.369method.com

 

Je kan in contact komen met Aleksander en Maarten via het mailadres engagement@369method.com of via LinkedIn. De profielen van beide heren vind je hieronder.

Aleksander Tchernov

Maarten van Hoof

 

Lees ook het artikel dat ik bij deze aflevering geschreven heb. Dat artikel vind je via de link hieronder.

Zo verdubbelden deze managers in 6 maanden de medewerkersbetrokkenheid van hun afdeling.

 

De hele aflevering luister je hieronder:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338559696?secret_token=s-ObaSZ” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]