Klantgericht Leiderschap

Als je buiten wil winnen, zal je binnen moeten beginnen. Als je echt wil winnen op het gebied van klantbeleving, zal je een klantgerichte cultuur moeten bouwen. Dat begint met leiderschap. Klantgericht Leiderschap is het eerste boek van Sydney Brouwer (#1 bestseller op Managementboek.n) en één van zijn meest gevraagde presentaties.

Sydney Brouwer heeft onderzoek gedaan naar bedrijven die vooroplopen op het gebied van klantbeleving en hun leiders. Hij ontdekte acht principes die leiders van deze bedrijven gemeenschappelijk hebben. Deze principes helpen leiders bij het bouwen van een cultuur die klanten en medewerkers in fans veranderen.

Inspirerend én concreet

In deze presentatie inspireert Sydney deelnemers door veel voorbeelden uit de praktijk te gebruiken. Hoor hoe andere leiders en organisaties in staat zijn om een cultuur te bouwen die klantgerichtheid stimuleert… of die juist afbreken. Daarnaast weet Sydney die verhalen te vertalen naar concrete, praktische stappen zodat iedereen ermee aan de gang kan.

Van 60 minuten tot 2,5 dag

Als expert op het gebied van Klantgericht Leiderschap is Sydney in staat om een programma op maat te verzorgen voor elk managementteam. Daarin zijn verschillende opties mogelijk: van een inspiratiesessie van 60 minuten tot een masterclass van 2,5 dag op een geheel verzorgde locatie. De meest gekozen versies zijn die van 90 minuten of één dagdeel.

Welke vorm ook gekozen wordt, Sydney zorgt altijd voor voldoende afwisseling, interactie en energie om de aandacht erbij te houden.

Klantgerichtheid voor de hele organisatie

De lezing ‘Klantgericht Leiderschap’ richt zich op midden en hoger management. De lezing wordt vaak afgenomen in combinatie met een inspiratiesessie over ‘Het geheim van een legendarische klantbeleving’ voor medewerkers. Zo zorg je ervoor dat de hele organisatie hetzelfde beeld heeft bij klantgerichtheid en daarover dezelfde taal spreekt.
Voor deze combinatie gelden speciale tarieven. Informeer daarover bij Jenine Post via de gegevens hieronder.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je een lezing boeken of heb je een andere vraag aan Sydney? Vul het onderstaande contactformulier in.
Ook kun je direct contact opnemen met Jenine Post, assistent van Sydney Brouwer, via hallo@sydneybrouwer.nl of via 085 004 57 91  (tel. bereikbaarheid tussen 10.00 – 12.00 uur). 

Contacteer Sydney