• Home
  • Voorwaarden Masterclass Klantgericht Leiderschap

Voorwaarden Masterclass Klantgericht Leiderschap

Bedankt voor je interesse in de masterclass. Een van de lessen die ik geleerd heb tijdens COVID-19 pandemie, is dat het verstandig is om een aantal algemene voorwaarden op te stellen die gelden bij inschrijving van de masterclass. Dit om te voorkomen dat al het risico bij één partij (hotel, deelnemer of mijzelf) wordt gelegd. Hieronder de voorwaarden die gelden bij inschrijving.

  1. De deelnemer kan tot 60 dagen voorafgaand aan de masterclass de inschrijving kosteloos annuleren.
  2. Indien de deelnemer tussen de 60 en 30 dagen voorafgaand aan de masterclass annuleert, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
  3. Indien de deelnemer 30 dagen of minder voorafgaand aan de masterclass annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
  4. Bij annulering door de deelnemer minder dan 30 dagen voorafgaand aan de masterclass, kan er, indien mogelijk, voor gekozen worden de inschrijving van de deelnemer door te schuiven naar de volgende editie tegen betaling van de arrangementskosten.
  5. De deelnemer kan in overleg ervoor kiezen zijn/haar inschrijving door te schuiven naar de volgende editie van de masterclass. Indien dit binnen 21 dagen voor aanvang van de masterclass gebeurt, worden de arrangementskosten van het hotel in rekening gebracht.
  6. De deelnemer mag altijd kosteloos een vervanger sturen indien hij/zij verhinderd is om aan de masterclass deel te nemen.
  7. Sydney Brouwer heeft het recht om te masterclass te annuleren of te verplaatsen. Inschrijvingen worden in principe doorgeschoven naar de volgende editie van de masterclass.

Klik hier om je aan te melden voor de Masterclass Klantgericht Leiderschap.