Speel daarom De Grote Klanten Quiz

Juist nu is er behoefte aan inspiratie over klantgerichtheid én verbinding tussen collega's.

  • Home
  • De Grote Klanten Quiz

De Grote Klanten Quiz

Door Corona zijn er in 2020 een aantal dingen flink onder druk komen te staan in organisaties. Drie van de meest voorkomende uitdagingen zijn:

–    Minder focus op klanten;

–    Minder verbinding tussen collega’s;

–    Minder plezier in het werk.

Het zijn juist deze aspecten die Sydney Brouwer & Buzzmaster samen willen aanpakken met ‘De Grote Klanten Quiz’. Een volledig digitaal spelformat, dat zorgt dat deelnemers leren over klantgerichtheid, samen lachen en vooral weer verbinding maken met elkaar.

Een inspiratiesessie over klantgerichtheid en Pubquiz in één

Dit is niet ‘just another Zoom-meeting’. In ‘De Grote Klanten Quiz’ worden deelnemers actief betrokken bij het spel. Onderdelen zijn bijvoorbeeld quizzen, de ‘Verkiezing van de meest Klantgerichte Collega’ en ‘De Klanten Brainstorm’. Tussendoor zal Sydney Brouwer korte inspiratieshots geven over hoe je als persoon en organisatie klantgerichter kunt worden.

Tijdens ‘De Grote Klanten Quiz’ wordt gebruikt gemaakt van het Buzzmaster-platform.

Buzzmaster is dé manier om digitale bijeenkomsten interactief en dynamisch te maken.

‘De Grote Klanten Quiz’ wordt gegeven vanuit een professionele studio. Meerdere camera’s, goed licht en professioneel geluid zorgen ervoor dat het geheel nog dynamischer wordt. Sydney Brouwer zal samen met een Buzzmaster-host de sessie begeleiden. Er kan gebruik gemaakt worden van elke technologie naar keuze, al heeft Zoom de voorkeur in verband met interactiemogelijkheden. Deelnemers wordt aangeraden vanaf een laptop of PC te kijken, want om mee te doen met de interactie is de mobiele telefoon nodig.

Door wie

Sydney Brouwer is veelgevraagd spreker over klantgerichtheid en klantbeleving. Hij schreef de twee bestsellers ‘Klantgericht Leiderschap’ en ‘Six Star Service’. Zijn inspiratiesessies worden gekenmerkt door energie, humor en voorbeelden uit de praktijk.

Buzzmaster is een platform dat zorgt voor echte engagement en verbinding tussen de deelnemers en de sprekers. Nu we zoveel vanuit huis werken is die verbinding belangrijker dan ooit. Samen tillen wij jouw virtuele sessies naar een hoger niveau.

Details

Duur: 60-90 minuten

Platform: Naar keuze (voorkeur voor Zoom)

Aantal deelnemers: 20-500

Investering: € 2.950,- excl. BTW

Deze investering is inclusief:

– Sydney Brouwer als spreker;

– Een host en het Buzzmaster platform voor interactie.

– Professionele studio;

– Voorbereiding en op maat gemaakt Klanten Quiz

Heb je interesse of vragen? Stuur een mail naar hallo@sydneybrouwer.nl of vul onderstaand contactformulier in!

 

Hier komt een titel

privacy verklaring