• Home
  • Amersfoort: de meest klantgerichte gemeente van Nederland

Amersfoort: de meest klantgerichte regio van Nederland

Content Amersfoort en Sydney Brouwer slaan de handen ineen om van Amersfoort de meeste klantgerichte regio van Nederland te maken.

Op 15 november organiseren zij een inspiratiemiddag voor alle MKB-ers in Amersfoort en omstreken. Het enige wat je hoeft te doen om erbij te zijn, is het nieuwe boek van Sydney Brouwer ‘Als de koning je klant zou zijn’ hier aan te schaffen. Elk gekocht boek komt met één toegangsticket tot het event. Neem je collega’s mee en laat je inspireren om meer WOEST enthousiaste klanten te maken.

Inspiratie voor WOEST enthousiaste klanten

Tijdens deze middag zal Sydney Brouwer je inspireren over hoe jij nóg meer woest enthousiaste klanten kan maken van jouw organisatie. Woest enthousiaste klanten zijn klanten die meer kopen, vaker terugkomen en positief over je vertellen tegen anderen. Wie wil dat nou niet? Het maken van enthousiaste klanten is wel teamwork. Neem daarom collega’s mee naar deze inspirerende en leerzame middag.

Wie is Sydney Brouwer

Sydney Brouwer is veelgevraagd spreker over klantgerichtheid en klantbeleving én fanatiek lid van Content Amersfoort. Hij woont zelf in Vathorst (rotonde nummer 6 voor de kenner) met zijn vrouw Renate. Sydney inspireert organisaties om fans te maken van klanten en medewerkers. Dit doet hij met zijn boeken Klantgericht Leiderschap, Six Star Service en Als de koning je klant zou zijn. Ook geeft hij zo’n 80 inspiratiesessies per jaar. Zie Sydney hieronder aan het werk.

Details

Datum: 15 november

Tijdstip: 16:00 – 17:30 uur

Locatie: Wordt binnenkort bekendgemaakt. (Amersfoort e.o.)

Coronacheck bij binnenkomst: Ja

Investering: Koop hieronder het nieuwe boek van Sydney Brouwer en je ontvangt toegang tot de inspiratiemiddag gratis. (€20,95 + €1,50 transactiekosten inclusief BTW)