Tarieven van Sydney Brouwer


Geen verrassingen op de factuur achteraf. Wel zo klantgericht. Daarom werkt Sydney altijd met all-in tarieven. Hoewel het niet mogelijk is om één tarief te noemen dat passend is bij elke aanvraag, vind je hieronder wel een indicatie. Alle tarieven zijn excl. BTW.

Soort sessieDuurTariefindicatie (ex. BTW)
Virtuele inspiratiesessie
(incl. uitzending vanuit eigen studio Sydney of vanuit studio klant, exclusief eventuele host).
 
30 – 90 minuten€ 2450,-
Inspiratiesessie op locatie

 

30 – 90 minuten€ 2950,-
Workshop op locatie

 

2 – 3 uur € 3450,-

Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van duur van de sessie, locatie, doelgroep en branche. De tarieven van Sydney zijn altijd inclusief voorbereiding, telefonische voorbespreking, reiskosten en materiaal.

Voor speciale verzoeken zoals dagvoorzitterschappen en masterclasses van een volledige dag, gelden aangepaste tarieven. Bij het afnemen van meerdere inspiratiesessies gelden andere tarieven. Klik hier voor een overzicht van de lezingen van Sydney.

Blog: wat kost een spreker

Sommige mensen schrikken van het tarief dat professionele sprekers vragen. Dat is begrijpelijk, het is ook veel geld. Sydney heeft een blog geschreven over waar die tarieven vandaan komen. Klik hier voor de blog “Wat kost een spreker”.

Neem contact op voor een passend aanbod

Voor een passend aanbod kun je contact opnemen via onderstaand formulier.
Ook kun je direct contacten met Jenine Post, assistent van Sydney Brouwer, via hallo@sydneybrouwer.nl of via 020-2443173.

Neem contact op met Sydney