Tarieven van Sydney Brouwer voor 2020

Geen verrassingen op de factuur achteraf. Wel zo klantgericht. Daarom werkt Sydney altijd met all-in tarieven. Hoewel het niet mogelijk is om één tarief te noemen dat passend is bij elke aanvraag, vindt u hieronder wel een indicatie. Deze tarieven gelden voor 2020.

De tarieven van een inspiratiesessie van Sydney Brouwer liggen tussen de €2250-€2950 excl. BTW.

Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van duur van de sessie, locatie, doelgroep en branche. De tarieven van Sydney zijn altijd inclusief voorbereiding, telefonische voorbespreking, reiskosten en eventueel materiaal.

Voor speciale verzoeken zoals dagvoorzitterschappen en masterclasses van een volledige dag, gelden aangepaste tarieven. Bij het afnemen van meerdere inspiratiesessies gelden andere tarieven.

Klik hier voor een overzicht van de lezingen van Sydney.

Blog: wat kost een spreker

Sommige mensen schrikken van het tarief dat professionele sprekers vragen. Dat is begrijpelijk, het is ook veel geld. Sydney heeft een blog geschreven over waar die tarieven vandaan komen. 

Klik hier voor de blog “Wat kost een spreker”.

Neem contact op voor een passend aanbod

Voor een passend aanbod kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Ook kunt u direct contact opnemen met Jenine Post, assistent van Sydney Brouwer, via of via 020-2443173.

 

De Grote Klanten Quiz!

Juist nu is er behoefte aan verbinding en plezier met collega’s. Speel daarom De Grote Klanten Quiz! Een kruising tussen een inspiratiesessie en pubquiz.

Klik hier voor meer info.

Een selectie van bedrijven waar Sydney voor heeft gewerkt:

 • Lars Sørensen

  Lars Sørensen (dagvoorzitter en presentator)

  “Energieke spreker met een pakkend verhaal. Klantgerichtheid 2.0 door echt in de schoenen van de klant te gaan staan dat is wat we leren van Sydney. Op dynamische wijze weet hij als spreker zijn inhoud over de buhne te brengen en is boeiend tot voorbij het einde. Sydney is het koekje bij de koffie.”

 • Erik Wiechers

  Erik Wiechers (CEO DTG)

  “Als je een topspreker zoekt over klantgericht leiderschap: Sydney heeft onze managers enorm geïnspireerd!”

 • Marcel Veltrop

  Marcel Veltrop (Vice President Rabobank Groep)

  “Met zijn enthousiasme, interactie met het publiek en aansprekende voorbeelden heeft hij – in lijn met onze doelstelling – éénieder geprikkeld om dit thema te vertalen naar de eigen praktijk. Complimenten!”

 • Christophe Lembregts

  Christophe Lembregts (Rotterdam School of Management /Erasmus University)

  “Sydney convinced me that he is one of the most interesting speakers on customer experience management in the Netherlands.”

 • Mandy Phoa

  Mandy Phoa (Mei An)

  "Sydney is een zeer energieke en gepassioneerde spreker. Hij weet de zaal te boeien en zijn belangrijke boodschap op een grappige en prettige manier over te brengen. Hij gebruikt mooie en levendige anekdotes, zodat je op je puntje van je stoel blijft zitten."

 • Deelnemer Post Doc

  Deelnemer Post Doc (Beeckestijn Business School)

  “Wat een "cadeautje"! Leuk, inspirerend en fantastisch gepresenteerd.”