Als de koning je klant zou zijn.

Het nieuwe boek van Sydney Brouwer ‘Als de koning je klant zou zijn’ komt op 1 juli uit. In deze businessroman worden klantgerichtheidslessen verpakt in het verhaal van Lizzy Blaauw, eigenaresse van het bedrijf KaasGaaf. Het boek leert de lezer op een laagdrempelige en luchtige manier over hoe ze een betere klantbeleving creëert.

Klik hier om het boek te reserveren op Managementboek.nl.

Omslag tekst

De klant is koning. Een veelgebruikte uitspraak bij organisaties die klantgerichter willen worden. Maar wat als de koning opeens je klant wordt? Deze uitdaging zorgt ervoor dat elke organisatie met een andere blik naar haar eigen dienstverlening, klantbeleving en klantgerichtheid gaat kijken. 

In deze businessroman gaat Lizzy, directeur van het bedrijf KaasGaaf, op zoek naar de sleutel tot een koninklijke klantbeleving. Ze wil niet alleen de koning, maar alle klanten van het bedrijf een ervaring bieden waarvan ze woest enthousiast worden. Onderweg leert ze wat er nodig is om een klantgerichte organisatie te bouwen, aan welke knoppen het team kan draaien om van klanten fans te maken en uiteindelijk wat de kroon is op een vorstelijke klantbeleving.

Als de koning uw klant zou zijn is een aanstekelijk verhaal om iedereen in de organisatie die te maken heeft met klantgerichtheid – van medewerker tot manager – te inspireren om de volgende stap naar een betere klantbeleving te zetten. Dankzij de vele praktische tips in dit boek kun je direct de vertaalslag maken naar je eigen organisatie. 

Reserveren

Het boek is al te reserveren op Managementboek.nl. Doe je dat, dan heb je hem uiterlijk 2 juli in huis.

Klik hier om het boek te reserveren op Managementboek.nl.

Ontvang 20 boeken gratis bij een workshop of inspiratiesessie!

Boek je voor 1 september een workshop of inspiratiesessie over ‘Als de koning je klant zou zijn’ voor de periode tussen 1 september en 31 december 2021? Dan ontvang je 20 exemplaren (twv 419 euro) van Als de koning je klant zou zijn gratis! Klik hier voor meer informatie over de inspiratiesessie over dit onderwerp.